Fri frakt vid 3000:- / Snabb leverans / Säker Betalning

Retur & Återbetalning Policy

Returer / utbyten och återbetalning:


Returer / utbyten

När du köper varor på webbplatsen har du som kund en lagstadgad 14-dagars returrätt eller utbytesrätt som gäller från det att du har fått en artikel som du har beställt.

Du måste meddela att du ångrar det. Meddelandet måste skickas till oss [email protected] I ditt meddelande måste ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer och vilka varor returen gäller tydligt anges.

Du bör returnera produkterna till oss omedelbart och senast inom de lagliga 14 dagarna efter meddelandet om återkallande.

Du ansvarar för returfrakt, leverans och skick för produkterna vid retur, produkterna ska därför skickas väl förpackade och i originalförpackning.


Återbetalning

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av ett belopp som motsvarar värdeminskningen jämfört med produktens ursprungliga värde när den används eller skadas.

Återbetalningsbeloppet kommer att betalas tillbaka som samma betalningsmetod gjorde.

Om med kort via Strip tar det 10 - 15 arbetsdagar.

Om det går med direktöverföring, tar det 3-5 arbetsdagar.

Om det med Klarna tar det 10 - 14 arbetsdagar.


Rätten till retur / byte och återbetalning gäller inte för:

Produkter som har förseglats (förseglats) av hälso- eller hygienskäl och där förseglingen (förseglingen) har brutits av dig.

Produkter som har karaktären av en förseglad ljud- eller videoinspelning och där förseglingen har brutits av dig.

Speciellt tillverkad produkt, som har skräddarsys speciellt för dig eller har en tydlig personlig touch efter dina önskemål.

Tjänster som har slutförts och där du uttryckligen har godkänt att tjänsten startas utan ångerrätt.